Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händers magi

Med sammetslena händer du smeker min hud,
vidrör mina skuldror med en fjäderlätt beröring.
Ryser behagligt då ögonen sluts, huvudet böjs fram
liksom armarna släpper kontrollen.

Massagen släpper spänningarna jag haft länge utan
vetskap om hur de kan läkas ut.

Mellan sömn och vakenhet befinner jag mig.
Totalt förtroende visar jag då dina händer cirklar runt
min nakna rygg.

Rösten viskar:
"Räcker det?"
"Nej," viskar jag tillbaka.
Du fortsätter massera längre utan tankar på något mer.




Fri vers av Filosofen2
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-31 16:59



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jo, så är det. Bra massage kan vara magisk.
2011-05-31

    ej medlem längre
Go on...EXPAND *ler*
2011-05-31

  mickech
Skönt att kunna bli så avsalppnad :-)
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2