Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och liv




Livets träd

 

Livets träd.

Du är så vacker.

 

Du börjar,

som ett frö

i jorden.

 

Du gror,

får rötter,

får näring,

och vatten.

 

Du växer,

mer och mer.

 

När du växer,

blir du stor,

 

större än man,

någonsin tror.

 

När du grönskar, 

är du som vackrast.

 

Du sår frön,

här och där.

 

När det är vinter,

vilar du inom dig.

 

När du blir gammal,

är du ståtlig,

ärrad,

men vacker.

 

När du dör,

smälter du samman,

med alltet,

 

Du blir ett,

med naturen.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-04 13:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och du skriver detta träd vackert
väver med din kärlek
2011-06-05

    ADI Nehlin
vackert skaldat..tyckte om
2011-06-05

  Katinka VIP
Mycket vackert och finkänsligt diktat om livets och kärlekens kretslopp.
2011-06-04

    ej medlem längre
Bra text !
2011-06-04

    AA VIP
Vackert. Livets gång från frö till mull..
2011-06-04

  mickech
En vacker skildring :-)
2011-06-04

  wildah
Fint :-)
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP