Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På liknande sätt borde krig kunna uttalas fred. Sax* är även en förkortning för saxofon, ett instrument som används med kirurgisk precision då det brukas av såväl experter som glada amatörer


I jämförbar kärlek till tingen





Intet förhållande är för litet att kritisera


Vad som liknar en nagelsax
kallas ofta för tång

medan det vilket väl liknar mest nageltången
vi kallar oupphörligen för sax







Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2011-06-01 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP