Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

 

du är erfaren

det märker jag

på dina händers smek

på din utforskande tunga

på din beröring så mjuk och öm

men ändå så hård

 

du är erfaren

det känner jag

på din djupa blick

på din stolta hållning

på din manlighet

så öm och mjuk

utan blygsel

 

du är erfaren

så orädd att

ta i mig

så fantastisk fantasi

öm men ändå stark

varm och passionerad

så osjälvisk

så intensiv blick

så uppmärksam

intuition som berör

väcker den djupaste passion

i mig

ja du är som en gud

som är allsvetande

en som vet hur en kvinna ska älskas

 

och älskar mig

det gör du

med varje blick 

så öm

att det känns

som en dröm

 

ja det är du

älskade..





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-06-01 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nära ömt sensuellt.
Vackert
2011-06-03

    ej medlem längre
Vilken härlig kärleks text till din...!
2011-06-02

    AA VIP
Mycket välskriven. Ännu en av dina fina kärleksdikter.
2011-06-01

    ej medlem längre
En riktig, äkta kärlek!
2011-06-01

  Lena Själsöga Keijser
ännu en av dessa vackra lovsånger
2011-06-01

  Rasehorn
Väldigtväldigt bra skrivet , vacker och lustfylld ! ( :
2011-06-01

    Ken Cassel
Erfaren?
Men Ninanion!
Det trodde jag att du visste om vid det här laget
Erfaren är ju mitt tredje namn
Ken Patrik Erfaren Cassel
:)
Hi Hi
Vad kul jag har...

Kram på dig, min älskade vän!

Ken
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP