Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låten 'Jag tror på dig' skulle egentligen ha hetat 'Jag glor på dig' men en fluga satte sig på textraden och fick den att se något annorlunda ut. En snarlik olycka hände sig även i min text, blott där förekom något flera flugor.


Något litet om havererad kärlek






Placera inte alla dina aktier
i en annan människa

det kan bli dyrt
då börsen kraschar

å andra sidan kan en sådan
börs hämta sig med tiden

om blott krafter och klutar
sätts till för att rädda den





Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-03 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för humorn i denna!
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP