Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar paradoxer, vännen, de är en sorts surrealistiska aforismer... (mare inspirerade med sin text 'doftar frihet' eller vad den nu heter. Orden är förstås min lämnade kritik på hennes underfina text) Bilden. Påmålat lyxåk?


En aforism, en paradox, ett tankens lyft






Men det där
är ju alltsammans
så självklart att

det är först
när du klär
dessa känslors tankar

i ord, som
det framstår som
så klart för

envar möjlig läsare...




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-03 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP