Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTTAPPAD


Ett ord en sak
jag finner det ej.

Vad heter det nu, jag har
ju ordet på tungan,
men kan det inte spotta ut.

Vänta nu, kommer snart på det
kanske just när du gått härifrån.

Nu vet jag...nej det försvann
shit, att det skall vara som
bortblåst.

Äh det var nog inte så viktigt.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-03 12:38



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
jupp ibland tappar man bort vad man vill få fram. bra skrivet.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar