Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separationsguld

*

ekade orden

i bytt skepnad

skoningslöst

frätande i hjärta

från rött

till dött

*

Ensamhet

blev en

smärtstillande opiat

skulpterad av kvävande närhet

från knäckande fängslande

flersamhet

*

Nu

med dyrköpt kunskap

synar leende ögonkast klarsynt

med insikt om behov en

värmande framtid under

paradisets urpiskade

överkast

*





Fri vers av Johnjohn
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-04 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn