Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt älskade

 

Låt

dina händer

glödga min hud

 dina kärlekens ord 

viska i mitt öra

dina armar

omfamna

mig

ömt

din näsa

andas in

min blommande

varma kärleksdoft

låt din famn

bli min

för

evigt

älskade

för evigt

blommar

du i min

trädgård

för evigt

älskar

jag

dig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-04 18:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kärlekens lov
sitter och söker se det jag ser
det är...ljusvattenfall du skriver i värme
2011-06-05

    ej medlem längre
förefaller så enkelt uttryckt med så stark verkan - bra tycker jag
2011-06-05

  Niclas Petersson VIP
Vackert och kärleksfullt.
Gillar.
2011-06-05

    Ken Cassel
Härligt, Ninanion!
:)

Kram
2011-06-05

    maija tuori
Mycket vackert !! Dina ord får blomma i mina händer....
2011-06-04

    ADI Nehlin
mmmmm, vackert
2011-06-04

    ej medlem längre
en vacker kärleks dikt om evig kärlek!
2011-06-04

  VampyrÄngel
Mycket bra!
2011-06-04

  mickech
Snýgg uppställning och en vacker dikt
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP