Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chess out of time ☼


Missnöjets löpare




Pjäserna befinns i viss stillhet i år
liksom vore de offer
frusna i tidens ögonblick

sitter som förstelnade
varelser i en jättelik krypta
under Rom

naturens krafter, blåsten
längs gatorna ovan jord
utanför en värld ingen rår på




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-04 17:51



Bookmark and Share


  Nanna X
riktigt fint
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP