Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

När man sopat rent
Framför sin dörr

Rensat garderoben från lik
Och tvättat all sin tvätt

Så står man där
Och känner sig

Så jävla
Tom




Fri vers av M_Franke
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-05 15:33



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Eller som ett oskrivet blad?
Gillar.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke