Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hav

 

du gav mig dina

du var

elden som brann

du gav

i evighetens minut

i en kärleksfull omfamning

som varade i en evighet

porten öppnades

jag kunde skymta din själ

nudda den med mina fingertoppar

vackert berörde jag

det som är du

 

 

varje andetag

är ditt

älskade

varje minut av längtan

varje sekund i din närhet

får mig att önska mer

dina läppars möte med mina

väcker det heta i mig

formar mig till elden

som brinner i din själ

berör i ord

älskande

 

som en lavaflod

av glödande magma

brinner elden i mitt hjärta

en eld som vaknat till liv

och brinner hett

i dina händer

 

 

den passion

som brinner i mig

den kan du inte stjäla

den kan inte dö

den passionen lever

för evigt

 

 

 

du älskade

fyller mig med

elden som berör

den vackraste lågan

som brinner så starkt

 

 

den elden kan du aldrig blåsa ut

min vän

ty den brinner för djupt

den glöder i mig i evig tid

den är kärleken

som brinner för dig

 

kom älskade

ta min eld

gör den till din

brinn med mig av lust

av kärlek

 av passion 

och gör det

för att du älskar mig.

ja jag vet

att du älskar mig 

i  evigheten

 

älskade jag kan känna

din kärlek 

 brinna

 i kärlekens hav

och kärlekens hav 

det är jag




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-05 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mäktig kärlek.
2011-06-11

  Lars Hedlin
Så intensiv och så nära "APPLÅD"
2011-06-07

    ej medlem längre
"oändligt" vackert
2011-06-06

  Linda CH VIP
Hett! Ditt hav är kärleksvågor som pulserar mot ömhetens och passionens strand.
2011-06-06

  Nattsuddan
Underbart härligt och vackert. ^^
2011-06-06

    ej medlem längre
Åh..så vacker o härlig kärleksdikt..en som jag tycker om..
2011-06-05

  Katinka VIP
Ett hav av passionerad kärlekseld. Underbart att uppleva.
2011-06-05

    AA VIP
Underbara rader om passion och hetta.
2011-06-05

  Lena Själsöga Keijser
passionsdans i skönhet
2011-06-05

  Johan Bergstjärna
Underbart!
2011-06-05

    maija tuori
Underbara rader skriver Du om kärlek som är starkare än döden !!!!
2011-06-05

    Ken Cassel
Härligt, Ninna!
:)
Hi Hi
2011-06-05

  mickech
Kärlek i varje ord Ninna
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP