Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLTE


Undrar om någon utnämns till det
idag?
Hjältedåd utförs både här och där
klotet runt.
Det finns många som gjort avtryck
i världen och fortfarande gör,
ont som gott.

Så se till att göra avtryck i
universum som blir beståndande.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-06 12:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag nämner stolt att fritidsgården i Älvkarleby fortfarande heter Oasen. Mitt förslag vann 1980.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar