Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKER


Mörker är avsaknad
av ljus

Mörker är skönt att sova i
ljus likaså

En droppe ljus och mörkret
far sin kos

Ljuset helar våran själ
mörker lindra migrän en del

Mörker dölja oförrätt
ljus i skrymslen skipar rätt

Herren sade varde ljus
som bringa glädje till vart hus




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-06-06 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar