Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU - Solsken


Varmt i skenet giver på nytt liv

Skugga ger mig tröstens plåster

Blir ej särskilt brun, dock smått bränd




Bunden vers (Haiku) av Stefan Viljehammar
Läst 214 gånger
Publicerad 2011-06-06 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar