Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på den här vid frukostbordet då jag kom ihåg vad jag förut glömt behovet av, en måttstock som är liten och ändå kan mäta både tum och centimeter. Helst en sådan där i tunn plåt som rullar in sig i en liten ask att stoppa i fickan.


Måttfull komlighet





Vad jag behöver
är en måttstock

en som visar hur jag mått
under veckan som gått




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-06 17:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Själv blir jag aldrig mätt på sånt här!
2011-06-07

    ej medlem längre
Fyndigt! :)
2011-06-06

  mickech
Visst behöver vi en sån enkel och genial dikt!!
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP