Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Spräckt fasad

Ögonens krackelerade

regnbågshinna vrider sig i smärta

där ljus och mörker

för krig mot varandra

 

en sprucken fasad

och det är allt

som jag är

 

en dödlig varelse

långsamma steg mot

en förintelse

 

ändå bär jag ett hopp 

inom

och ber att livet

inte bryter ner mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-08 02:06



Bookmark and Share


  Dilsewat
Så skört!
2011-06-23

  mare VIP
Hoppet är vår låga i livet..
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP