Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mejlen med poeten Algotezza kom denna lilla foting till


Tarvligt kan det kännas också (en foting)






ibland ser man
ut som ett
frågetecken och det

vill folk sätta
punkt för, tarvligt
kan det förstås

kännas att inte
godkännas som udda
bland alla unikum

till som människor




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP