Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När

När man inte läser,

det man läser.

Vad läser man då?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-08 16:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
... kanske egentyckandet
2011-06-09

  Herr Funderare
Gillar Mc Vimses kommentar "Man kanske läser det man vill läsa"

Det låter lite som om någon tvingar honom att läsa saker.
Något en student skulle sagt....

Men, hur kom du in på de här djupa tankarna?
2011-06-08

  mickech
kanske sitt inre..
2011-06-08

    Ken Cassel
Ingenting då tankarna är på annat håll
:)

Kraam
2011-06-08

  Elwania
stjärnstoff?
2011-06-08

    ej medlem längre
man kanske läser det man vill läsa
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP