Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt in

 

 

Djupt in

i den stilla intigheten

finns

det

det som berör?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-11 11:22



Bookmark and Share


  Anna*
Som synes i alla kommentarer finns det flera djup till din text och just frågetecknet tycker jag ger den extra dimension som utvidgar textens tillämpning! Applåderar
2011-06-18

  Elwania
um bakom ekg strecket finns det liv
2011-06-14

  Lena Själsöga Keijser
ibland undrar jag
djupt in... är det djupt
djupt in

ser ofta ordet berör
bedjan rör
rör bedjan

jag sträcker ut min hand upplever regn röra vid
2011-06-13

    ej medlem längre
Ja, precis där är det!
2011-06-12

    ej medlem längre
Ja det är så sant som du skriver!
2011-06-12

    AA VIP
Insiktsfullt och sant.
2011-06-12

  Nils Teodor VIP
Sant och vist
2011-06-11

  mickech
Så sant Nina!!
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP