Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till polyamori.


Jag längtar efter händer

Jag längtar efter händer i mina
flera att tycka om
Flera skratt som ljuder
som lyfter min dag
och fullsatt vid frukostbordet
make, pojkvän, flickvän och vän
alla är vi älskade och älskar
i strömmande kärlek

För i mitt hjärta finns det plats
för många än
en längtan efter tankar och vishet
och fysisk kärlek
En tvåsamhet stänger in
min kärlek för kvinnor och män
Jag längtar efter händer i mina
äventyr och trygghet
lockelsen av hår som glänser
och ögon som lyser







Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-09 16:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Kärleken är fri
2012-01-24

  Vind
Vacker dikt, med en underbar titelrad. Förhoppningsvis inte bara en utopi om än vår kultur och pådyvlade begreppsvärld spjärnar emot...
2011-06-10

  Stjärnregn
Men Gud så makalöst rätt du har! Bokmärks och tycks om!
2011-06-09

  Max Poisé VIP
Älska många är enkelt! Att hålla ihop det är mer komplicerat!
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten