Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturligtvis har jag såpbubblor hemma. Varje gång jag varit hos läkaren eller tandis så måste jag kunna sätta mig på en parksoffa och blåsa såpbubblor för att lugna ner nerverna för att inte gå upp helt i limningen. Mye bedre än o klämma en bärs.


Förklarade ord - Bubbelvatten







Bubbelvatten
-
Att kunna blåsa såpbubblor
av och med




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-11 10:32



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Var är det egentligen sånt vatten kommer ifrån? Har de det mest på regnbågen?

Ja, tar man bort en Bubbla så blir det Dubbelvatten, också sant!

Och jo, nog lugnar jag mig hellre med en såpa än läskar mig med för gott om öl.
2011-06-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja en sorts
dubbelvatten
för katten!
2011-06-11

    ej medlem längre
Vad fyndig du är! :)
Tack för detta skratt!
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP