Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig

 

Aldrig,

aldrig vill jag glömma,

hur dina händer känns mot min hud,

hur dina läppar smeker min yta,

hur din själ berör mig,

hur dina ögon når in i mitt hjärtas djup.

 

Nej, aldrig vill jag glömma

kärleken, 

kärleken som brinner i dig,

och endast dig.

 

Älskade.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-06-11 11:31



Bookmark and Share


  Anna*
Varm och fin hyllning till den älskade! ♥
2011-06-18

  TT
...berörande vackert om kärlek...för den som älskar...gillar!!!
2011-06-14

  Lena Själsöga Keijser
så vacker är denna lovsång

det är... morgonhymn i alltid
2011-06-13

  Let it go VIP
endast minnen kan göra oss rika, denna vill jag minnas
2011-06-13

    Ken Cassel
Nä, och glöm nu aldrig det!
:)
Hi Hi

Mera kramar!
2011-06-12

    ej medlem längre
Ett motstånd mot tiden.
Du kommer inte glömma.
Man glömmer aldrig.
2011-06-11

    ej medlem längre
Ett motstånd mot tiden.
Du kommer inte glömma.
Man glömmer aldrig.
2011-06-11

    ej medlem längre
Ett motstånd mot tiden.
Du kommer inte glömma.
Man glömmer aldrig.
2011-06-11

  Max Poisé VIP
Sällsamt och ödmjukt hela vägen till punkt.
2011-06-11

    ej medlem längre
mycket vacker!
2011-06-11

  mickech
Kärleken den underbara...mycket bra!!
2011-06-11

  Stjärnregn
Oj, riktigt vackert o talande. Tjusigt!
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP