Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heap Of Junk

I look around this heap of junk
Maybe, somehow, it is accursed
With sailors fast asleep and drunk
And not a single soul athirst

Copyright © 2011 Göran Gustafsson. All rights reserved




Bunden vers (Rim) av Göran Gustafsson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-11 12:06



Bookmark and Share


  M.A.J.R
oj vilken otrolig text =) applåder!
2011-06-11

    ej medlem längre
Nattsvart i denna ljuva sommartid . . .

I look around this place of beauty
somehow, maybe, it must be blessed
I think it is my god damned duty
to throw the darkness out off my chest . . .

Förlåt, kunde inte låta bli . . . :-)
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Göran Gustafsson
Göran Gustafsson VIP