Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla kärlekar II

Jag är så klok
Så vis
Och listig

När det gäller andra
Kramar och goda råd
Haglar från mig

I min själ
Vänder sig
Haglet inåt

Det gör så ont
Jag vill så mycket
Men ibland känns det som

Jag aldrig kommer att kunna mäta mig
Med dina andra
Kärlekar




Fri vers av M_Franke
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-11 16:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
Mycket bra skrivet...
2011-06-16

  mickech
En känsla som förhoppningsvis avtar med tiden
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke