Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Skrytigt' av mare, inspirerade till kommentaren. Hög moral har jag visserligen, men något barn av dygders hållande vet jag däremot inte om jag kan erkänna mig till.


Kritik på en text (642) Såbart tvivel








Själv älskar jag att skryta
det är så roligt att se på folks min
att det där tror de då minsann inte på.

Jag låter gärna som om jag ljög
när jag berättar om något som är helt sant.

Tro't om du vill.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP