The Panpipers – Lonely Shepherd

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Panpipers – Lonely Shepherd




livet så smutsigt

 

en liten kvinna

gömmer sig

rädd, så rädd

i sin kropp...

 

kniven så blank

speglar ögonen så sorgsna

i timmar hon hör sitt hjärta slå

 

tårarna renar,

livet så smutsigt

pulsen dalar

och i kylan hon till slut somnar




Fri vers av queenia
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-12 15:08



Bookmark and Share


  sangel
Verklighetens röst när livet är som mest utsatt och sårbart. Gripande
2011-06-12

  Max Poisé VIP
En tragik vi ser om vi öppnar våra ögon nästa gång vi passerat hörnet!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia