Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är egentligen från en liten visa jag gjort




hjärtans frö

å du lilla hjärtans frö
som slår rot ut i unga mö
kan man höra hur du växer
av kärlek eller sorg

å du lilla hjärtans frö
din stjälk är kärleks magi
utan den ingen ros
för en ung mö att ge

å du lilla hjärtans frö
dina blad är kärleks musik
låt dom spela för din vän
sjung ditt hjärta fri

å du lilla hjärtans frö
när din blomma slagit ut
för honom som betyder mest
kan man då höra hur du växer

å du lilla hjärtans frö




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-13 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt charmig och så jäkla fint
2011-06-15

    Johnjohn
underbar text, önskar jag fick höra visan *applåd
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart