Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min son har ett sånt klingande skratt som fyller alla med lycka




Ditt skratt

Kan inte ens beskriva det med ord

för så härligt vackert är det

och så som det kommer rakt ut , ifrån dig

som jag älskar så

 

finns ingen som har ett skratt som du

det borde finnas på recept

skulle nog bota det mesta från kolera till pest

ibland kan jag inte låta bli att killa dig

bara för att få höra det igen

ditt underbara skratt




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-13 22:58



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Gud så underbart ^^
2011-06-15

    Ken Cassel
utifrån dig?
innefrån dig, menar du väl Rosie!
:)

Mera kramar!

Ken
2011-06-14

  Robin V
Underbar hyllning! Blir glad! :)
2011-06-13

    ej medlem längre
Sann äkta glädje..
2011-06-13

    Johnjohn
underbart fångat, har nu ikväll upplevt detta skratt från sonen, det blev mitt starkaste minne från den cirkus vi besökte *Applåd
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart