Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspirationen Bobby Dee.


FÖRLORAD


Sökandets konst i postlådans dunkel
över närområdet som badar i trafikbrusets
framfusighet & du tosiga drummel vilse i
sorbetgrön sammet likt Kanonerna På Navarone
& dess spektrum av historia/vidmakthåller dess
goda vigör & irrbloss i natten/hur vilse kan man
bli & var & fasttjudrad bland dina lår & får jag
fråga vart du är på en skala från ett till flera?
Finns det fler i denna prekära situation & hur
komma loss från detta vattenfall av ordfors
& porlande i gemytlig småfågelsämja?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 17:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"The Guns of Navarone". The Specials gjorde en kanon(!)version:

http://www.youtube.com/watch?v=PKpQeUyjmgY

2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar