Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det godaste vegetarmat jag vet är lövbiffen.


VEGETARIANER


Detta släkte har sina idéer
andra har sina
jag har mina.

Detta släkte har plantor i åkern
ock om vattnet sina
dom gått på en mina.

Detta släkte ha palsternacka
där bönders kossor kacka
så för biffen vill jag tacka.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-16 12:29



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
roligt skrivet.
2011-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar avstånd från vegetarianism och veganism.
2011-06-16

  Mats Henricson
Saftigt rolig denna !
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar