Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva nu

 

Vackert rum med ljusa stora fönster

naturen finns i rummet

under grönt täcke vilar du,

minnet av en god vän som nu sover lugnt.

 

Minnesstund

tårar blandade med skratt

tillsammans minns vi

vännen, modern, mormor, farmor, systern.

 

Tillsammans sjunger vi Idas sommarvisa

grönskan och solen en ljuv dag i sol och grönska,

vi vet nu ha du inte har ont längre

 

du får vila i din trädgårds dofter.




Fri vers av KristinaE
Läst 724 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-17 13:20



Bookmark and Share


  stenhur VIP
En sorg i ljusa gröna färger. Bokmärker denna bild, den vackraste jag sett på mycket länge!
2011-06-19

  Epione VIP
Fina minnesbilder..
Vacker sista strof
2011-06-19

  Maria T
Så vackert
"vila i din trädgårds
dofter"
2011-06-19

  Mats Henricson
En vacker nekrolog , minnen som aldrig falnar.........
2011-06-18

  erkki
Detta känns som ett vackert sorgearbete. Hur man minns de goda stunderna och en önskan att de svåra - liksom slutet - gick över fort. Lite som balsam för själen. Stämningsfullt!
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE