Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar


 

 

I mina drömmar,

 

 

 

 

drömmer jag om dig, älskade.

 

 

 

 

 

 

 

I mina kärleksfulla drömmar,

 

 

 

 

omfamnar du mig,

 

 

 

 

med dina heta blickar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mina drömmar,

 

 

 

 

drömmer jag om dina ömsintaste händer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mina ömsinta drömmar,

 

 

 

 

kysser vi oss varma i skuggan av kyla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mina drömmar,

 

 

 

 

är du magisk,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 I mina drömmar,

 

 

 

 

svävar vi högt ovan molnen,

 

 

 

 

där natt möter dag,

 

 

 

 

där stjärnor tindrar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mina drömmar,

 

 

 

 

är vi längtan förenade i ett,

 

 

 

 

renaste kärlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mina drömmar,

 

 

 

älskar du mig varm,

 

 

 

 

varm som solens strålar,

 

 

 

 

en varm sommardag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mina drömmar,

 

 

 

älskar vi varandra så ömt,

 

 

 

i en evighet.

 

 

 

 

 

 

 



 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-17 18:45



Bookmark and Share


  Elwania
drömmen om kärlek
ger ofta vackra bilder
2011-06-19

    ADI Nehlin
bra med drömmar..fin
2011-06-19

  Lena Själsöga Keijser
dina drömmar är mycket vackra
2011-06-18

  Anna*
... och i verkligheten blir det mycket bättre ändå =0) med rätt person finns inga gränser för hur ljuvligt det blir ... Må den bäste av de bäste visa dig hur dyrbar du är!
2011-06-18

    ej medlem längre
vackert, poetiskt - tack
2011-06-18

    AA VIP
Vackert.....och ömsint.
2011-06-17

    ej medlem längre
Här implementerar du stor längtan
i drömsk anda..
Snyggt utfört!
2011-06-17

    ej medlem längre
Hoppas det blir så..varmt !
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP