Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstå frestelsen

hennes skönhet kan inte undgås obemärkt
parfym av gudomlighet
ett steg närmre himmeln

vin glas ifylld av det allra finaste
jag ser djävulen ta av hennes kläder

viskar med sin orm liknande tunga i örat
fyller ett glas till
av det blod formade giftet

beroende av det
skrattar för besten kittlar hennes själ
spyr ut den och bli eskorterad till en hatisk värld

gråter för tomhet har satt sitt spår
och saknaden är stor
sökandet påbörjas för att täppa igen hennes mörka hål

ser in hennes ögon, ingen tycks vara där
blir bjuden på en drink, ett leende av löften
hennes pupiller vidgas, beskådar djupet

är jag kapabel till att…




Fri vers av M.A.J.R
Läst 365 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-01-02 13:09



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Applåderar din fina text!
2012-01-05

  stenen/ Yv Ericsson
passionerade du. mycket bra!
2012-01-03

  Järnkatten
Ibland så är det förgörande det mest åtråvärda, applåder!
2012-01-03

    ej medlem längre
Att falla
för kvinna
förförande
kan vara
direkt förgörande
2012-01-03

  mare VIP
En dikt som fångar..
2012-01-03

    ADI Nehlin
underbar text..tyckte mycket om..."parfym av gudomlighet"..vackra ord
2012-01-02

  Catharina Edin VIP
spännande text; lätt magisk!
2012-01-02

  Gigi
Känslig och fin.
2012-01-02

  Ninananonia VIP
Berörande...
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R