Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När huden slutar andas

Jag kan låtsas att jag vet hur du doftar
men jag hittar det ingenstans
det dröjer inte
blåser iväg lika fort som förväntningarna

I mörkret är fingertopparna trötta
mellan tunna täcken
bakom fladdrande gardiner
dom väntar på något annat att vidröra

Huden är otålig
naken och bara iklädd ingenting
väntar och orkar inte mera
ryggen kröker sig och lyfter från marken

Det fortsätter blåsa
en vind kommer in och påminner om hur
du kanske doftar
bakom några andra gardiner.




Fri vers av Havre
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-18 13:00



Bookmark and Share


  Fridan
Gillar!
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre