Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas skatt

 

Mitt hjärtats skatt

du är 

så skön

att inga ord

kan beskriva

hur mycket

jag älskar

älskar 

bara

dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-19 11:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärtas skatt är vacker
2011-06-19

  Sofhia Wirström
fina ord om kärleken
2011-06-19

  wildah
Fint upplagt och behövs inte så många ord för att det ska bli bra ändå!
2011-06-19

    ej medlem längre
Kärleksförklaring som hämtad ur Höga Visan
2011-06-19

    Ava He
vacker i sin kärlekston
2011-06-19

  Elwania
söta rader av kärleks ord
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP