Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄXTER k. DJUR


...djur äter växter
växter är syreproducenter,
djur är syrekonsumenter.
Köttätande djur äter djur
vanliga växter äter djur.

Människor äter djur
människor äter ock djur,
en del dock.

Baciller angriper djur och
människor.
Baciller behöver djur och
människor.
Av baciller kan vi dö,
då ger vi näring som sen blir hö
för
djur äter växter...




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 247 gånger
Publicerad 2011-06-19 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar