Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERFUNNEN


Kärlek upphittat!

Återfås efter beskrivning.

Ring: 0766-15 19 15
Fråga efter Berra.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-06-19 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar