Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag avskyr verkligen att skriva och läsa poesi lik den du ser nedan, den är spontanskriven och det beror på att jag sällan orkar bearbeta texter samt att jag kände att jag behövde lägga ut åtminstone en text idag, visste bara inte just vad.


Så står vi åter där igen (urusel poesi)









Lavaflödet har ändrat riktning
avståendes svenskars diktning
numera läser man spanska mera
liksom talar det gör än flera

även engelskan är på nergång
vi vill snart int ta it med tång
ändå är det mesta som förr
trots vi alltmer stängt dess dörr

så står vi åter där igen
det vi länge har haft på känn
ingenting blir som det var
undrar snart vad vi har kvar

kärlekens under och känslosvall
snart nog var dess saga all
ifrån varann alltmer vi gled
som vore det en vanlig sed

snart nog går vi ej längre i band
istället står vi vid gravens rand
med ena foten står vi där i redan
dö helt och hållet skall vi sedan




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-19 18:52



Bookmark and Share


  aol
efter torka kommer regn, jasså engelskan är på nergång,
2011-06-20

  TheDouche
Du får iallafall ut något... jag å andra sidan har århundradets torka...
2011-06-19

  annarebecca
Gillar hur du ibland skriver med dialekt såsom "int". Känns så .. gulligt liksom!
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP