Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Det var orden,

jag aldrig sa.

 

Det var,

den djupaste smärtan,

jag kände,

inom mig

när vi skildes åt,

trots att vi älskade varandra,

så djupt.

 

Det var hjärtat,

som bankade så hårt

och slog så,

för att jag visste,

att du och jag,

min älskade,

 

aldrig mer,

 

skulle mötas,

 

i kärlek.

 

I alla fall inte,

i detta liv.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-19 20:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör
djupt


djupt

in
2011-06-21

  Linda CH VIP
Berörande om avsked och total hängivenhet!
2011-06-20

  Magnus A
Det kräver en fantastisk styrka att älska
och släppa taget!
Den upplevelsen är lika stark som den
att älska och hålla fast. Kanske större.
2011-06-19

    Ken Cassel
Ja, så kan det vara Ninanion!
Hårda bud
:)
Bra skriftat där

Kramar!
2011-06-19

    AA VIP
Vackert, vemodigt och fint.
2011-06-19

    ej medlem längre
ledsamt men med hopp - för livet går väl vidare
2011-06-19

    ej medlem längre
Vemodigt fint !
2011-06-19

    ej medlem längre
så vackert
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP