Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:) 




DU

Du är cool.

Du är ball.

Du är tuff.

Du är snygg.

 

Men under ytan,

 

är du bara min.

 

Älskar dig...




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-20 10:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
läser och ler varmt
2011-06-21

    vilgot hellros
kanon!
2011-06-21

    Ken Cassel
:))

Kramar!

Ken
2011-06-20

  kirsti ylinikka VIP
Vill säga nå't, men det känns överflödigt. Utmärkt om yta!
2011-06-20

  Nattsuddan
Vackert och härligt om att ha en plats att vara sig själv på. ^^
2011-06-20

  Anna*
Suverän =0) Alla dessa fasader och allt spel och ändå bara din =0)
2011-06-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
inte över ytan då:)?
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP