Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Peter Garheden<br> Redigering: queenia<br>


sch, det är bara jag...

 

 

- sch, det är bara jag.. 

 

.. låt oss dela varandra

skölja oss rena

i härligheten.

 

.. låt oss njuta, dricka

varandra - fånga nuet

i det klara blåa!

 

.. låt oss förstå att

åtrån är en gåva!

 

Att ingen skam bor

där lusten hägrar!

 

Ja, jag vill ha dig min älskade!

Jag vill älska idag.

I det gröna,  i det blåa!

 

I ditt röda gemak.

men även

i mitt öppna rum.

 

Låt fåglarna vara våra vittnen

att skönheten inte har något pris

att livet är härligt att leva!

 

Låt oss vandra dit

hand i hand till gemaket

genom stigar så gröna och våta

till viken så vacker - där tiden stannar!

 

Kyss mig älskling, kyss mig

tiden rusar, vännen

ta min hand, och låt mig

hålla ditt hjärta - en stund.

 

 

Sorgen redan bebor mitt inre

då skymningen faller med dig,

din viskning ekar i mitt inre.

 

och i  mitt hjärta fylls skattkistan

av ord som ljuvliga

~ diamanter ~

 




Fri vers av queenia
Läst 352 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-20 22:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vacker...

så vacker kärlekspoesi... :)
2011-06-21

  sangel
Tack för gåvan och njutningen denna läsning ger. Kommer läsa igen och igen.
2011-06-21

    Ken Cassel
Sch, vaddå, det är bara jag?
Fattar inte riktigt
Måste nog bara vara lite trög
Vaddå, bara?
För mig så är du en riktig kvinna!
:))

Kram på dig, min älskade vän!

Ken
2011-06-20

  VildLilja
Så ljuvligt
2011-06-20

  mickech
Mycket bra!
2011-06-20

  PPQ
det här är antagligen bland det bästa du skrivit, bland det bästa som publicerats på poeter, imponerande
2011-06-20

    ej medlem längre
Outstanding. kanske din bästa...
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia