Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel     Till dig som behöver mig....




För att jag älskar dig

 

Älskade vän.

 

I dina ögon, 

ser jag din smärta,

känner jag din sorg.

 

Med mina varmaste ord,

ska jag trösta dig,

när du är ledsen.

 

Du har lidit så länge.

 

Du har blivit sårad,

ända in i själen.

 

Du har stängt porten,

till ditt varma hjärta.

 

Du har gråtit floder av tårar.

 

 

 

Mina ord

 

ska väcka dig till liv.

 

 

 

Mina varma händer,

 

ska smeka ditt huvud,

 

värma din kropp,

 

beröra din själ,

 

och försiktigt

 

öppna

 

ditt hjärta.

 

 

 

 

Ja, mina ögons varmaste ljus,

 

ska öppna porten

 

till din själ.

 

 

 

Låt ljuset flöda in.

 

En flod av ljus och kärlek.

 

Forcerar din port.

 

 

 

Det pirrar i ditt hjärta.

 

Och det är jag som kommer.

 

Kärlekens ljus.

 

 

 

Du kan känna min kraft.

 

Känna

 

hur jag värmer ditt hjärta.

 

 

 

 

Det som gjort ont,

 

smärtar inte längre.

 

 

 

För min kärlek ,

 

helar din kropp,

 

helar din själ.

 

 

 

Känner du ljuset?

 

Känner du min värme,

 

när den kommer till dig?

 

 

 

Känner du att jag berör din själ?

 

 

 

Ja, allt som gjort ont,

 

smärtar inte längre,

 

Det blåser bort med vinden...

 

Shhh.....

 

 

Ja, jag är kärlek och ljus.

 

Kärlek och ljus.

 

 

 

Känner du?.

 

 

 

Jag värmer ditt hjärta.

 

Berör din själ..

 

 

 

Hör du mig nu älskade vän?

 

Jag är förevigt din vän.

 

Du är förevigt min vän.

 

 

 

 

Min kärlek,

 

flödar i dig,

 

i evig tid.

 

 

 

 

Jag är kärlek

 

i evig tid.

 

 

 

 

Jag är en ängel,

 

från himmelens sfär.

 

 

 

 

Jag är en ängel av ljus.

 

av kärlek.

 

 

 

Jag ger dig ljus.

 

Jag ger dig min värme.

 

Jag ger dig all min kärlek.

 

 

 

 

Jag ger dig all min kärlek,

 

 

 

för att jag älskar dig.

 




 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-23 19:16



Bookmark and Share


  M:tin
Bara så fin!!!!!!
2016-04-20

  TT
...så fylld av tro hopp och kärlek...gillar!!!
2011-06-25

    ej medlem längre
Mycket vackert !
2011-06-24

    Ken Cassel
För att du älskar mig!
Är det sant?!
:)
Vad glad jag blir, Ninanion!
Hi Hi

Ja, jag älskar dig också!

PUSS
2011-06-23

  mickech
Vilken oerhört vacker kärleksförklaring Nina!!!
2011-06-23

  wildah
Vackert!
2011-06-23

  PPQ
vilken fin text om djup kärlek
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP