Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KULTUR


kul tur i kulspel
kul spel på rouletten
ro är lätt ensam på toaletten
toalett bär damen i högadeln
Adelboden är en skidort
sockerärt är en skidväxt sort
ner i gruvan finns en ort
men det är ju om kulturen
jag skriva bort
som jag jiddrar bort
av värsta sort
kultur är nog ett subjektivt begrepp
som jag inte har nåt grepp




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-06-21 11:39



Bookmark and Share


  åkeojag
råkoll skulle jag säga :)
2011-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Kultur har en del med livsstil att göra.
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar