Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARN ÖVERALLT


Stoj på hemmet
när Harald Österman
spelar opp.

-Jodu, de va tider de
me dans ute på Jolpan!

Nu är det glam på Silltunnans
förskola med barn överallt.
Decibellnivån som en
konsert med Motörhead.

Är det tiderna nu?

Folksjukdomen tinnitus.

Älskar barn, det är inte det.
Dom skall vara överallt.
Det bara är så.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 183 gånger
Publicerad 2011-06-22 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar