Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

89

 

utsikt


i ljusets skiftningar

trasiga moln


på flykt

 

i mig


fyller tiden

ditt tysta

outtalade

 

över vindpinade fält

trummar sommarens tårar



livets vackra






Fri vers av in effigie VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-23 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP