Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel    -    Livselixir




Du väckte något i mig.

 

Jag minns

 

jag minns dina ögon

 

som väckte något i mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

du tog något den sommaren

 

du tog det

 

i dina varma händer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

du tog

 

för att jag ville ge 

 

ge dig

 

det vackraste jag hade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

du fick smaka på

 

mina läppars ljuvaste ömhet

 

mina ögons varmaste dans

 

mina händers oförglömliga smek 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

du fick känna på

 

det käraste jag hade

 

och jag delade det

 

med dig 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

älskade

 

du nådde

 

djupt in

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

med dina fuktiga läppars beröring 

 

smekte du ömt

 

mina ljuvligaste kullar 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

så nära mitt hjärta

 

som bara du

 

kunde nå

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

med dina ögons djup 

 

berörde du djupt 

 

djupt

 

i min varma själ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

med ditt ljus

 

nådde du ända in

 

in i det heligaste

 

jag har

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

platsen där min själ bor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ja,

 

du nådde ända in

 

in i

 

mitt varma hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

och det är där

 

du bor

 

i evig tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-24 19:28



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..
2011-06-25

    ej medlem längre
Vackert som bara den..!
2011-06-25

    ej medlem längre
Mycket vacker..
2011-06-25

  wildah
Riktigt vackert!
2011-06-24

    Ken Cassel
Fint, Ninanion!
:)

Kramar!
2011-06-24

  filosofian
Jättefint!
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP