Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M I D S O M M A R

M innen så vackra 

I nuti mitt hjärta

D u berörde

S om solen värmer

O m drömmarna vore sanna

M ina drömmar

M agiska drömmar

A ndades vi bara kärlek

R en och underbar kärlek




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-23 22:51



Bookmark and Share


  filosofian
Kärlekssommar!
2011-06-24

  Katinka VIP
Superfin. Ha en trevlig midsommar!
2011-06-24

  mickech
Snyggt Nina!!!
2011-06-23

  Johan Bergstjärna
Härlig midsommarkänsla : )
2011-06-23

  queenia
glad midsommar önskar jag dig och alla andra... <3

försiktighet med förväntningar och buteljen ger
den trevligaste midsommarnatten... <3
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP