Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar...




Lika

Vi är så lika, vi människor

våra tankar går samma banor

våra fötter trampar upp lika stigar

när vi vänder oss om 

ser varandra i ögonen

ser

vi skillnad

 

 

likhet 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-24 09:54



Bookmark and Share


  jörgen g
:) jo så är det..
2011-07-09

  TT
...tankvärt och väl formulerat..gillar!!!
2011-06-25

  filosofian
Bra upplysning. Vi är lika men olika. Olika dimensioner.
2011-06-24

  mare VIP
Så sant, dikten väcker tankar..
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP