Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
a bird in your dream // foto: reza.hb


Desperate to fly

I am desperate to fly
when I see the blue sky




Fri vers av reza.hb
Läst 129 gånger
Publicerad 2011-06-25 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb